EPIZODA: 18

OPIS

Radnja serije smještena je na zlatnim ravnicama u samom srcu Slavonije. Okosnicu serije 'Zlatni dvori' čini jaka ljubavna priča između Ane, koju utjelovljuje Katarina Baban i Petra kojeg utjelovljuje Matko Knešaurek. Ane je seoska djevojka koja na slavonskom gazdinstvu brine o konjima, a Petar mladi bogataš koji je pomalo vjetropirast, neodgovoran i zaveden sjajem vlastitog, porodičnog bogatstva, ali u dubini duše pošten i dobronamjeran.
Petar će iz ljubavi prema muzici ali i velikog prkosa prema ocu, prihvatiti opkladu da će Anu pretvoriti u muzičku zvijezdu. Između njih se od prvog susreta razvijaju snažne emocije, koje će ih oboje dovesti do krajnjeg cilja – ne samo pronalaska prave ljubavi, nego i upoznavanja samih sebe. Međutim, na tom putu postoji veliki broj prepreka na koje će tako neobičan par naići.

Ana živi na skromnom, ali lijepom imanju kojeg uglavnom sama održava. S njom živi otac Antun, dobronamjeran, ali nerealan čovjek čiji su ih potezi doveli u teško financijsko stanje i djed Joza, poznati seoski šaljivdžija. Iako je nesposoban za rad i pomoć na imanju, Joza (Duško Valentić) je vesele naravi, vedra duha i voli svoju porodicu, takvu kakva jest. Iako joj ne može ništa pomoći, pomalo joj, nehotice, odmaže, jer voli popiti koju rakijicu više.

Ana je od svoje majke, koja je otišla u inozemstvo ganjati (neuspješnu) karijeru pjevačice, naslijedila prelijep, iako neškolovan glas, no okolnosti majčinog odlaska su za nju obavijene velom tajne. Naime, njen otac nikada nije htio pričati o majci jer nije htio Ani kaljati uspomene. Ani je od majke ipak ostala jedna uspomena - pjesma koju pjeva svojim konjima, nesvjesna ljepote svoga glasa. Obzirom na to da nije imala majku u svojim formativnim godinama, iako lijepa, Ana je djevojka koja ne brine za svoj izgled, ponašanje, a moderna čuda, iako ih jest svjesna, nimalo ju ne zanimaju.

Ana radi na imanju gazde Nikole (Robert Kurbaša), velikom i bogatom imanju koje se stalno širi otkupljujući napuštena ili propala seoska imanja unaokolo. To veliko imanje osim proizvodnje hrane bavi se i seoskim turizmom, te organizacijom ekskluzivnih etno vjenčanja. Ana je nadaleko slavna po svojim kolačima i neumorno radi kolače za svadbe, krstitke, slavlja... Nikola ima grandiozne planove da tu napravi ogromni zabavno rekreacijski centar. I njezino imanje mu treba kao parcela da zaokruži sve u svom vlasništvu. Osim toga, Ana mu je jako privlačna. No, ona ima urođeni instinkt za prepoznavanje ljudskih karaktera i otpočetka ne osjeća privlačnost prema njemu, ni kao prema osobi, niti prema kao muškarcu. Jedan neočekivani susret sa zagrebačkim bogatim dečkom Ani će promijeniti život.

Slike

Zlatni dvoriZlatni dvori 02Zlatni dvori 03Zlatni dvori 04Zlatni dvori 05Zlatni dvori 06Zlatni dvori 07Zlatni dvori 08Zlatni dvori 09Zlatni dvori 10Zlatni dvori 11Zlatni dvori 12

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.