SEZONA: 5

EPIZODA: 1 - Thrill Kill

OPIS

U premijernoj epizodi pete sezone Rush se odmah po povratku iz bolnice baca na posao. Nedugo nakon pucanja u policijskoj stanici, što ju je gotovo koštalo života, ona nastoji uvjeriti Stillmana, pa i samu sebe, da je emocionalno spremna za novi slučaj. Riječ je o slučaju iz 1994. godine kada su trojica desetogodišnjaka pronađena nasmrt pretučena u napuštenom bazenu. Istraga je tada dovela do uhićenja dvoje tinejdžera, od kojih je drugi sada, nakon tridesetog rođendana, počinio samoubojstvo. U njegovoj su ćeliji pronađene bilješke, koje, obzirom da je bio nepismen, očigledno nisu njegove, a njegova majka optuži policajce da su ubili njezinog sina uhićenjem zbog ubojstva koje nije počinio. Daljnja istraga razotkrit će istinu, koja će dovesti do oslobađanja drugog optuženog i omogućiti da trojica ubijenih konačno počivaju u miru.

Slike

Zaboravljeni slučajZaboravljeni slučajZaboravljeni slučajZaboravljeni slučajZaboravljeni slučajZaboravljeni slučajZaboravljeni slučaj

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.