SEZONA: 2

EPIZODA: 44

OPIS

Britanske zalagaonice su veoma zanimljiva mjesta na kojima se razmjenjuju različite dragocjenosti: oldtimeri, antikviteti, obiteljske vrijednosti, rijetki i luksuzni predmeti, itd. Svaka od njih ima svoju priču i mogla bi vlasniku donijeti pravo malo bogatstvo.
“Deal Makers” je nova serija koja nas vodi na ‘tržište starina’ – upoznaje nas s ljudima koji vode zalagaonice i pokazuje neke od najneobičnijih kupljenjih i prodanih stvari.

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • The Repair Shop (2017)

    image
    Some of Britain's most skilled restoration experts breathe new life into much-cherished family heirlooms that are dropped off by members of the public, who reveal...
  • Amanda dolazi u pomoć (2018)

    image
    Amanda priskače u pomoć životinjama. U njenom prihvatilištu broj štićenika je u stalnom porastu, ali ova žena nikog ne ostavlja na cjedilu.
  • Dr 90210 (2004)

    image
    Dr. 90210 američka je reality televizijska serija bazirana na plastičnu kirurgiju u bogatom predgrađu Beverly Hillsa u Kaliforniji. Serija je trajala šest sezona...
  • Nashorn, Zebra & Co. (2007)

    image
    This zoo documentary soap shows the everyday life of the animals and the work of the zookeepers in the Hellabrunn Zoo in Munich, Germany.
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.