EPIZODA: 7 - Invazija na Zemljo,

OPIS

Serija donosi nevjerojatne i zbunjujuće slučajeve neidentificiranih letećih objekata s pomoću impresivnih svjedočanstava, grafičkih prikaza i uprizorenih rekonstrukcija te izvornih arhiva. U Kaikouri na Novom Zelandu piloti su vidjeli čudna svjetla koja su potvrdili na radaru. Priča je poprimila svjetske razmjere kad je filmska ekipa snimila fenomen, a vlada je bila prisiljena istražiti ga. Duboko u vijetnamskoj džungli skupina američke padobranske jedinice doživjela je nesvakidašnji susret. Jarka svjetla podignula su se sa šumskog tla i nestala u svemiru. Vojnici iz Amerike i Vietkonga premrli su od straha, a sutradan padobranska jedinica otkriva da je neprijatelj pobjegao. Stotine dojava o viđenim NLO-ima šire se Ujedinjenim Kraljevstvom. Kamera je zabilježila zagonetne vatrene kugle, a jedna se umalo sudarila s policijskim helikopterom. Naposljetku, mladi par preuzima krivnju.
Produkcija: Pioneer za NGCI i Science

Slike

Invazija ZemljeInvazija ZemljeInvazija ZemljeInvazija ZemljeInvazija ZemljeInvazija ZemljeInvazija ZemljeInvazija ZemljeInvazija ZemljeInvazija ZemljeInvazija ZemljeInvazija ZemljeInvazija ZemljeInvazija ZemljeInvazija ZemljeInvazija ZemljeInvazija ZemljeInvazija ZemljeInvazija ZemljeInvazija Zemlje

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.