SEZONA: 1

EPIZODA: 32

OPIS

Holly, mlada vilinska princeza, još uvijek uči letjeti, a njezine čarolije ne ispadnu uvijek kako je zamišljeno. Njezin najbolji prijatelj, vilenjak Ben, nema krila i ne može izvoditi čarolije. No vilenjaci su poznati po tome što znaju izrađivati razne stvari, pogotovo igračke. Oni žive u Malom Kraljevstvu - sićušnoj zemlji u kojoj cvijeće i trava nadvisuju i najviše tornjeve.

Slike

Malo kraljevstvo Bena i HollyMalo kraljevstvo Bena i HollyMalo kraljevstvo Bena i HollyMalo kraljevstvo Bena i HollyMalo kraljevstvo Bena i HollyMalo kraljevstvo Bena i HollyMalo kraljevstvo Bena i HollyMalo kraljevstvo Bena i HollyMalo kraljevstvo Bena i HollyMalo kraljevstvo Bena i HollyMalo kraljevstvo Bena i HollyMalo kraljevstvo Bena i HollyMalo kraljevstvo Bena i HollyMalo kraljevstvo Bena i HollyMalo kraljevstvo Bena i HollyMalo kraljevstvo Bena i HollyMalo kraljevstvo Bena i HollyMalo kraljevstvo Bena i HollyMalo kraljevstvo Bena i Holly

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.