SEZONA: 1

EPIZODA: 33 - EPISODE 33

OPIS

Kada je bol jača od oprosta, počinje osveta.
Na tragu velikog uspjeha američke serije „Revenge, u režiji Mesude Erarslan i scenarista Berkuna Oya, snimljena je turska inačica u kojoj je zasjala proslavljena i talentirana turska glumica Beren Saat, dobro poznata i hrvatskom gledateljstvu. „Osveta je naziv ove nove dramske serije koju će gledatelji moći pratiti na RTL Televiziji od 1. rujna. Serija je ovogodišnji hit na televizijskim ekranima u Turskoj, koji svaki tjedan nestrpljivo je iščekuje čak 12 milijuna gledatelja!
U produkciji Disneya i In D House Productions („Nebo i zemlja) prikazana je početkom ove godine nova turska serija „Intikam na turskom Kanalu D. Serija je remake američke popularne psihološke drame „Revenge, s kojom je Madeline Stowe zaslužila nominaciju za „Zlatni globus, a TV drama, prikazana na ABC-u, postala pobjednica termina svih američkih kanala u skupini od 18 do 49 godina. Nominirana za nagradu najbolje dramske serije na „2012 People's Choice Awardsima, serija je postala prva na ABC-u koja se nakon „Izgubljenih uspjela nametnuti u udarnom terminu od 22 sata te čak krajem 2012. preuzeti udarni termin „Kućanicama.
Na tragu velikog uspjeha i naslijeđa američke serije „Revenge, u režiji Mesude Eraslan i scenarista Berkuna Oya snimljena je turska inačica u kojoj je zasjala proslavljena i talentirana turska glumica Beren Saat, dobro poznata i hrvatskom gledateljstvu. Privlačna i uspješna glumica može se pohvaliti s dvije „Golden Butterfly Awards nagrade te titulom jedne od najljepših i najbolje plaćenih glumica Turske. Rođena u Ankari, zavodljiva glumica karijeru je započela 2004. da bi prošle godine zabilježila nastup s Monicom Belluci u izvrsno prihvaćenom dugometražnom filmu „Rhino Season. Ova godina za mladu glumicu, udanu za popularnog turskog pop pjevača Kenana Doğulua, obilježena je serijom Intikam, koja se početkom godine počela prikazivati u Turskoj, a već u rekordnom roku stiže na ekrane RTL Televizije. Prva sezona serije ima 44 epizode i upoznaje nas sa sretnim životom djevojčice Derin Çelik (Beren Saat) i njezinog oca Adila (Burak Davutoğlu), do trenutka kada Adil bude optužen za zločin koji nije počinio i kada je osuđen na doživotni zatvor. Derin svoje djetinjstvo provodi u sirotištu, vjerujući u očev zločin. Nakon smrti oca, iz njegovog dnevnika Derin doznaje sve o njegovoj nevinosti te ga odluči osvetiti. Djevojka kreira novi identitet i ime Yağmur Özden, iznajmi apartman u blizini obitelji Arsoy te se polako uzdiže na društvenoj ljestvici, kako bi se približila i uništila one koji su joj upropastili život. Uspije se dodvoriti Emreu (Mert Fierat) te se posve uvući u život obitelji Arsoy.
U odlično prihvaćenoj turskoj seriji koju, zanimljivo, u Turskoj prema istraživanju najviše prati dobrostojeći dio gledateljstva, osim Beren Saat, uloge su podijeljene Mertu Firatu i Nejat Isler, Engin Hepileri, Zafer Algöz, Arzu Gamze Kılınç, Ezgi Eyüboğlu i drugima, koji su uspjeli iznimnu američku seriju prenijeti jednako uvjerljivo originalu, smjestiti je u drugačije podneblje te dramskoj seriji s elementima trilera i psihološke drame pristupiti na osebujan i šarmantan istočnjački način. Vizualno besprijekorna, u suradnji s velikim Disneyem, „Osveta će istovremeno osvojiti zaljubljenike u turske drame, ali i obožavatelje dobre intrige i uzbudljivih američkih trilera.
Pratite novu uzbudljivu seriju „Osveta na RTL Televiziji!

Slike

OsvetaOsvetaOsvetaOsvetaOsvetaOsvetaOsvetaOsvetaOsvetaOsvetaOsvetaOsvetaOsvetaOsvetaOsvetaOsvetaOsvetaOsvetaOsvetaOsveta

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.