SEZONA: 4

EPIZODA: 13

OPIS

Posljednjih desetero kandidata od TOP 60 natjecatelja koji su zbog svog iznimnog talenta odabrani u polufinale od strane žirija, ove nedjelje borit će se za ulazak u finale. Malci, Lana Kovačić i pas Vicky, Transform Crew, Step'n Jazz, Erik Balija, Jelena Znaor, Petar Bruno Basić, A.K.A .Crescendo, Luka Pirić i Tomy Mihičinac desetero je već poznatih finalista Supertalenta, a nakon šeste emisije uživo dobit ćemo još dva imena koji će se boriti za titulu četvrtog hrvatskog Supertalenta! Za ulazak u finale showa ove nedjelje borit će se plesači, glazbenici te najmlađi mađioničar u Hrvatskoj pod imenom Zrno bibera, koji je svojim trikom s lebdećom kutijom oduševio žiri i osvojio zlatnu ulaznicu u polufinale.

Od plesača vidjet ćemo iznimno talentiranog Devina Juraja čiji ples nikoga nije ostavio ravnodušnim. Noureddine Sayeh iz Tunisa, koji se zbog ljubavi doselio u Hrvatsku, osvojio je naklonost publike svojim plesom robota, a što će ovoga puta pripremiti, ostaje nam za vidjeti. Svoj plesni talent pokazat će i jedna plesna skupina – Brutala koja kombinira suvremeni ples s breakingom, a za njih je Mislav zaključio da definitivno odskaču od svih plesnih skupina u showu. Za atraktivan nastup pobrinut će se Tina i Jelena iz Plesnog kluba Phoenix koje su oduševile svojim plesom na šipci.

Od glazbenika vidjet ćemo malenog virtuoza na harmonici, Stjepana Magdića koji ima samo devet godina, djevojku iznimnog glasa Zoranu Unković, talentiranog beatboxera Tina Duvnjaka, kao i nastupe Ženskog tamburaškog sastava Carice te skupine studenata koji spajaju nespojivo – grupe Cajklapa.

Slike

SupertalentSupertalentSupertalentSupertalentSupertalentSupertalentSupertalentSupertalentSupertalentSupertalentSupertalentSupertalentSupertalentSupertalentSupertalentSupertalentSupertalentSupertalent

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.