SEZONA: 5

EPIZODA: 5 - Clare Wood

OPIS

U travnju 2007. godine Clare Wood je na internetskoj stranici za upoznavanje naišla na Georgea Appletona te se s njime upustila u vezu. No nije znala da je Appleton zločinac koji je bio iznimno nasilan prema ženama.

Slike

Zločini koji su potresli BritanijuZločini koji su potresli BritanijuZločini koji su potresli BritanijuZločini koji su potresli BritanijuZločini koji su potresli BritanijuZločini koji su potresli BritanijuZločini koji su potresli BritanijuZločini koji su potresli BritanijuZločini koji su potresli BritanijuZločini koji su potresli BritanijuZločini koji su potresli BritanijuZločini koji su potresli BritanijuZločini koji su potresli BritanijuZločini koji su potresli BritanijuZločini koji su potresli BritanijuZločini koji su potresli BritanijuZločini koji su potresli BritanijuZločini koji su potresli BritanijuZločini koji su potresli BritanijuZločini koji su potresli Britaniju

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.