SEZONA: 2

EPIZODA: 7

OPIS

Pet godina prije događaja u Ratovima zvijezda IV: Nova nada i 14 godina prije pada Galaktičke Republike i vijeća jedija u „Ratovima zvijezda III: Osveta Sitha, serija prati grupu pobunjenika, koji putuju teretnim brodom „Ghostom. Njihova šesteročlana družina bori se protiv imperijalnih snaga na i oko planeta Lothala. Serija se također fokusira na početak organiziranja pobunjeničkih snaga, koje će se jednog dana formirati u „Rebel Alliance.
„Ratovi zvijezda: Pobunjenici nova je i uzbudljiva računalno generirana 3D televizijska serija, izašla iz studija Lucasfilma i Lucasfilm Animationa, prvi put u svijetu prikazana 2014. na Disney Channelu. Prva sezona, koju gledamo na RTL-u, ima 15 nastavaka, a producirali su je Simon Kinbeg, Dave Filoni, Greg Weisman i Henry Gillroy, a između ostalih, kao originalni glas Dartha Vadera, baš kao i u kultnoj igranoj franšizi, pojavljuje se legendarni James Earl Jones.

Slike

Ratovi zvijezda: PobunjeniciRatovi zvijezda: PobunjeniciRatovi zvijezda: PobunjeniciRatovi zvijezda: PobunjeniciRatovi zvijezda: PobunjeniciRatovi zvijezda: PobunjeniciRatovi zvijezda: Pobunjenici

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.