OPIS

Vjerujemo da je većina vas čula priču o Crvenkapici, priču o malenoj djevojčici koja je s mamom živjela u kući na selu, a njezina baka u šumi. I kad je baka ostarjela i više nije mogla hodati, Crvenkapica joj je morala nositi hranu. Naravno, mama ju je stalno upozoravala da ne skreće s puta, da ne razgovara s nepoznatima, da ne.... itd, itd, a ona je uvijek odgovarala: Ne brini, mama! I čim bi izašla iz kuće, sve bi zaboravila (kao i svi vi). Ali... zato joj se i dogodilo to što joj se dogodilo! A što to, ispričat će vam Daria Knez Rukavina.
Priču braće Grimm adaptirala je Ana Đokić.

Slike

Pssst...priča: CrvenkapicaPssst...priča: CrvenkapicaPssst...priča: CrvenkapicaPssst...priča: CrvenkapicaPssst...priča: CrvenkapicaPssst...priča: CrvenkapicaPssst...priča: CrvenkapicaPssst...priča: CrvenkapicaPssst...priča: CrvenkapicaPssst...priča: CrvenkapicaPssst...priča: CrvenkapicaPssst...priča: CrvenkapicaPssst...priča: CrvenkapicaPssst...priča: CrvenkapicaPssst...priča: CrvenkapicaPssst...priča: CrvenkapicaPssst...priča: CrvenkapicaPssst...priča: CrvenkapicaPssst...priča: CrvenkapicaPssst...priča: Crvenkapica

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.