poster

Priča o Bogu s Morganom Freemanom: Moć čuda

The Story of God with Morgan Freeman (2016)

National Geographic HD | sutra | 18:55

Ocjena korisnika: 10/10

SEZONA: 1

EPIZODA: 4 - The Power of Miracles

OPIS

Što su čuda i koje bi moglo biti njihovo značenje? U posljednjoj epizodi ove dokumentarne serije Morgan Freeman posjećuje Manhattan kako bi se našao s čovjekom koji je pao s 47. kata i preživio. Odlazi u Jeruzalem gdje na Pesah doznaje da su čuda temelj židovske vjere. U Rimu otkriva kako se u Vatikanu proglašavaju sveci na temelju njihovih čuda te kako su stari Rimljani vjerovali da bogovi upravljaju svim aspektima njihova života. Proučava kineski taoizam u kojem postoji vjerovanje da se čuda događaju jer naše živote povezuje univerzalna energija. Ima li psiholog pravo kad kaže da čuda možda nisu ništa više od obične slučajnosti? Ili možda snagom uma možemo potaknuti čuda? Tom Renfro preživio je rak i tvrdi da je ozdravio zbog snage molitve. U Indiji na mjestu gdje je Buddha doživio prosvjetljenje Morgan otkriva da budisti vjeruju da smo svi sposobni za čuda samo ako usmjerimo um.

Voditelj: Morgan Freeman

Slike

Priča o Bogu s Morganom FreemanomPriča o Bogu s Morganom FreemanomPriča o Bogu s Morganom FreemanomPriča o Bogu s Morganom FreemanomPriča o Bogu s Morganom FreemanomPriča o Bogu s Morganom FreemanomPriča o Bogu s Morganom Freemanom

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.