EPIZODA: Linije razdvajanja - Pravo na zdravlje

OPIS

Naši reporteri ispituju zakon o zdravstvenoj zaštiti u SAD-u poznat i kao i „ObamaCare“. Nakon burne rasprave u američkom Senatu, odlukom Vrhovnog suda, predsjednik Obama je potpisao zakon koji svim američkim građanima omogućava pravo na zdravstenu zaštitu. Međutim, zakon ostavlja mogućnost da savezne države mogu same odlučiti na koga će se i kako zakon primijeniti. Prema nekim procjenama, više od pet miliona stanovnika SAD-a ostalo je bez zdravstvene zaštite. Prema kojim kriterijima se vode neke od saveznih država i hoće li taj zakon biti isti za sve?

Slike

Linije razdvajanjaLinije razdvajanjaLinije razdvajanjaLinije razdvajanjaLinije razdvajanjaLinije razdvajanjaLinije razdvajanjaLinije razdvajanjaLinije razdvajanjaLinije razdvajanjaLinije razdvajanjaLinije razdvajanjaLinije razdvajanjaLinije razdvajanjaLinije razdvajanjaLinije razdvajanjaLinije razdvajanjaLinije razdvajanjaLinije razdvajanjaLinije razdvajanja

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.