SEZONA: 4

EPIZODA: 1

OPIS

Don Matteo Bondini nije običan svećenik. On je svećenik detektiv! Bivši misionar posebnog talenta...
U 4. sezoni čeka nas novih 24 zločina koje trebaju riješiti simpatični kapetan Anceschi i narednik Cecchini u malom mjestu Gubbio. I opet će se oni - na sreću ili protiv svoje volje - okoristiti pomoći našeg pronicljivog plavookog svećenika, don Mattea. U ovoj sezoni bit će još življih zapleta zahvaljujući prelijepoj gradonačelnici Lauri, te mladoj djevojci Camilli koja stiže u Gubbio hineći da je don Matteova kći... Na sreću, svećenik se može osloniti na "pomoć" Nataline i Pippa.
1. IZBORNA KAMPANJA
U Gubbiju su izbori. Mladi novinar, Židov, kandidat za gradonačelnika Gubbija, ubijen je tijekom izborne kampanje, možda zbog svog ekološkog programa. No uskoro se saznaju fragmenti opasne istrage koju je mladi novinar vodio. Inteligentna i lijepa Laura Respighi stiže iz inozemstva kako bi ga zamijenila.

Slike

Don MatteoDon MatteoDon MatteoDon MatteoDon MatteoDon MatteoDon Matteo

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Misterij obitelji Hunter (2017)

    image
    Kad g. i gđa Hanter nestanu, njihovo petoro usvojene dece moraju da reše misteriju dok se trude da situacija izgleda kao da je sve u redu.
  • Na paranormalnom zadatku (2017)

    image
    Humoristična serija o partnerstvu dviju potpuno različitih osoba: ciničnog skeptika i genijalca koji vjeruje u paranormalno. Oni istražuju neobjašnjive događaje u...
  • Thundermani (2013)

    image
    Slijedite par blizanaca superheroja, Phoebe i Maxa Thundermana sa suprotnim osobnostima koji moraju pronaći put kroz školu, prijatelje i obitelj nevjerojatnih...
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.