SEZONA: 1

EPIZODA: 8

OPIS

Marija odluči da ona i Stjepan moraju početi raditi na zdravlju pa počne kupovati samo voće i povrće, te kuhati zdrava jela, na Stjepanovu veliku „radost. Ivanova majka iz Splita dolazi u Zagreb. Kao što to obično biva, Anita se ne slaže najbolje s Dubravkom i ponaša se kao da nije dovoljno dobra za njezina sina miljenika. Međutim, Ivan ne shvaća u čemu je problem, a Dubravku svekrvino zanovijetanje dovodi do ludila. David se prehladio, no ponaša se kao da je na rubu samrti, a Iva nikako ne može izaći na kraj s njime uz toliko dramatiziranje.

Slike

Samo ti pričaj 03Samo ti pričajSamo ti pričajSamo ti pričajSamo ti pričajSamo ti pričajSamo ti pričajSamo ti pričajSamo ti pričajSamo ti pričajSamo ti pričajSamo ti pričajSamo ti pričajSamo ti pričajSamo ti pričaj 01Samo ti pričaj 02Samo ti pričaj 04Samo ti pričaj 05Samo ti pričaj 06Samo ti pričaj 07

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.