Ocjena korisnika: 9/10

SEZONA: 3

EPIZODA: 1

OPIS

U trećoj sezoni nastavljamo pratiti slučajeve koje rješava otac Matteo, jedinstveni svećenik i izuzetan detektiv, "poseban" istražitelj čije dubinsko poznavanje ljudske duše pomaže da riješi zapetljane zločine. Oštrim okom i osmijehom koji razoružava otac Matteo razotkriva istinu i nikad ne zaboravlja ostaviti poruku nade i optimizma, a u njegovim istragama podupiru ga dvojica simpatičnih karabinjera, te nekoliko zabavnih prijatelja iz župe.


1. TAJNE SRCA
(I segreti del cuore)

Radnik cementare nađen je mrtav na svom radnom mjestu. Don Matteo i karabinjeri otkrivaju da je ono što je izgledalo kao očito ubojstvo zapravo samoubojstvo jer je u sve upletena i šefova žena, koja je bila radnikova ljubavnica. Ona je namjeravala, poput moderne Julije, za njime poći u smrt...

Uloge: Terence Hill (don Matteo), Nino Frassica (narednik Cecchini), Flavio Insinna (kapetan Anceschi), Nathalie Guetta (Natalina), Francesco Scali (Pippo)
Scenarij: Francesca Melandri
Režija: Enrico Oldoini
Uredncia: Ranka Horvat

Slike

Don MatteoDon MatteoDon MatteoDon MatteoDon MatteoDon MatteoDon Matteo

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.