EPIZODA: Linije razdvajanja - Smrt starenju

OPIS

Što se događa kada se ulagači svoj privatni novac ulažu u tajne istraživačke centre s ciljem produljenja života i izbjegavanja smrti? Reporter 'Linija razdvajanja' putuje u Japan gdje se sastaje sa naučinicima istaživačima koji su opsjednuti idejom o besmrtnosti, kao i naučno istaživačkim centrima u Kaliforniji gdje razgovara sa grupom znastvenika koji novim metodama u biotehnologiji pokušva dobiti odgovor na pitanje kako postići duži, zdraviji život - i ko će imati pristup i mogućnost u budućnosti, koja je pred nama?

Slike

Linije razdvajanjaLinije razdvajanjaLinije razdvajanjaLinije razdvajanjaLinije razdvajanjaLinije razdvajanjaLinije razdvajanjaLinije razdvajanjaLinije razdvajanjaLinije razdvajanjaLinije razdvajanjaLinije razdvajanjaLinije razdvajanjaLinije razdvajanjaLinije razdvajanjaLinije razdvajanjaLinije razdvajanjaLinije razdvajanjaLinije razdvajanjaLinije razdvajanja

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.