SEZONA: 5

EPIZODA: 1

OPIS

Ni u petoj sezoni popularne, originalne i hvaljene američke serije "Zločinci u odijelima" neće nedostajati uzbuđenja zahvaljujući neočekivanoj zamjeni uloga. Sezona se neposredno nadovezuje na šokantno uhićenje FBI-eva agenta Petera Burkea (Tim DeKay), optuženog za ubojstvo senatora. Neal Caffrey (Matt Bomer) odlučan je u namjeri da istjera istinu i pobije optužbe. Zbog toga će možda morati sklopiti savez s vragom i vratiti se svojim prevarantskim korijenima. Ne preže ni pred čim, pa čak ni pred zaduživanjem.
Mark Sheppard (Lovci na natprirodno) vraća se kao Nizozemac, odnosno Curtis Hagen, kradljivac umjetnina kojeg su Peter i Neal strpali iza rešetaka u pilot epizodi. Glume još Willie Garson, Tiffani Thiessen, Marsha Thomason i Sharif Atkins.
U ovoj sezoni dva će se glumca okušati i kao redatelji. Tim DeKay, koji je već dvaput stajao iza kamere u prethodnim sezonama, i u ovoj će sezoni snimiti jednu epizodu. Za Willieja Garsona, glumačkog veterana s 26-godišnjim stažom, ovo će biti redateljski debi i to u jednoj od najvažnijih epizoda.
U petoj sezoni "Zločinaca u odijelima" gostovat će Emmyjem nagrađeni Željko Ivanek (Opasna igra), Warren Kole (The Following; Običajno pravo), Bridget Regan (Ljepotica i zvijer), Richard Thomas (Amerikanci), Kim Dickens (Sinovi anarhije), Elizabeth Marvel (Stalna meta), Boris McGiver (Kuća od karata), Zachary Booth (Opasna igra) i Steven Pasquale (Vatreni dečki).
1. AT WHAT PRICE
Peter je u zatvoru. Mogao bi biti optužen za ubojstvo budući da svi dokazi upućuju na to da je baš on skrivio preranu smrt senatora Pratta. Neal mora sklopiti savez s vragom želi li skinuti ljagu s Peterova imena. Ni pred čim ne preže, pa čak ni pred zaduživanjem.

Slike

Zločinci u odijelimaZločinci u odijelimaZločinci u odijelimaZločinci u odijelimaZločinci u odijelimaZločinci u odijelimaZločinci u odijelima

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Odstrel (2007)

    image
    Nakon povratka kući iz Nigerije, gdje su ga teroristi oteli i svakodnevno tukli, državni špijun Michael Westen (Jeffrey Donovan) neočekivano dobiva otkaz, odnosno...
  • Sherlock i Watson (2012)

    image
    U ovoj ekranizaciji Conan Doyleovih priča, radnja je smještena u New York, a uloga Sherlocka je pripala britanskom glumcu Jonnyju Lee Milleru dok je Watson po...
  • Zločinačke igre Agathe Christie (2009)

    image
    Detektivska komedija događa se u glamuroznom svijetu pedesetih godina. Nadzornik Laurence, iritantan mačo, ali neodoljiv tip, istražuje zločine iz pera Agathe...
  • Hubert & Staller (2011)

    image
    A show about two police officers from Wolfsrathausen who sometimes work a bit differently.
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.