SEZONA: 1

EPIZODA: 6

OPIS

Eddie Hitler i Richard Richard dvojica su cimera. Eddie (Adrian Edmondson) je alkoholičar, hedonist koji uživa u malim životnim radostima, a novac je njegova glavna preokupacija. Richie (Rik Mayall) je ljigavo simpatičan tip kojemu je najveći životni problem nedostatak seksa. Žive u svom malom londonskom stanu, bez posla i novca. Vrijeme krate svakodnevnim svađama u koje su obavezno uključeni fizički obračuni s nemalim brojem tjelesnih ozljeda. Svaka ih epizoda smješta u ludu urnebesnu komediju, u kojoj su glavni elementi psovanje, nasilje i zlostavljanje.
'Šljam' je britanska crnohumorna serija, snimana od 1991. do 1995. godine, koju su publika i kritičari opisali kao kaotičnu mješavinu nihilizma i agresivnog slapsticka. Iako je otpočetka naišla na brojna neodobravanja, mnogi su je označili kao jednu od najpodcjenjenijih humorističnih serija današnjice . Glavne zvijezde, a ujedno i scenaristi, su Adrian Edmondson i Rik Mayall. Serija je bila prikazivana kroz tri sezone, 1999. godine na temelju nje nastao je i film ' Guest House Paradiso', a od 1993. do 2003. 'Šljam' je bio izvođen i uživo pred publikom. Serija je završila i na prestižnoj ljestvici najboljih britanskih humorističnih serija svih vremena.

Slike

Šljam

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.