poster

Psići u Ophodnji: Psići Spašavaju Walindu / Psići Spašavaju Divovsku Kost

Paw Patrol (2013)

animirani | SAD, Kanada

Ocjena korisnika: 6/10

SEZONA: 2

EPIZODA: 21 - Psići Spašavaju Walindu / Psići Spašavaju Divovsku Kost

OPIS

Psići u ophodnji planiraju posebnu proslavu za morža Wallyja. Kad se on ne pojavi, otkriju da ima novu posebnu prijateljicu po imenu Walinda! Tijekom arheoloških iskopavanja kapetana Turbota, odron kamenja otkrije veliku dinosaurovu kost.

Slike

Psići u OphodnjiPsići u OphodnjiPsići u OphodnjiPsići u OphodnjiPsići u OphodnjiPsići u OphodnjiPsići u Ophodnji

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Najbolji u letu (2017)

    image
    'Najbolji u letu' je akcijska avantura za najmlađe u kojoj pratimo tim mladih ptica, željnih treninga, na Top Wing akademiji.
  • Žar i čudovišni strojevi (2014)

    image
    A. J. je osmogodišnjak koji vozi čudovišni kamion zvan Žar. Oni odlaze u pustolovine u kojima istražuju fiziku kretanja, rješavaju probleme znanstvenim...
  • Inovator Rusty (2016)

    image
    Desetgodišnji inovator Rusty i njegova najbolja prijateljica Ruby pomažu svakome izvući se iz nevolje izrađujući nove, fantastične naprave od starih dijelova.
  • Hej Dagi (2014)

    image
    Pripremite se na smijeh, učenje i uzbudljive aktivnosti u klubu punom pustolovina kojem će se svako dijete htjeti pridružiti! Upoznajte Dagija, velikog i...
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.