SEZONA: 5

EPIZODA: 12 - A False Glimmer

OPIS

Carrie slijedi Kasima u željeznički tunel i napadne ga. Odmah shvati da se on premišlja i moli ga da prekine napad. On pristane i odvede Carrie na mjesto gdje Bibi postavlja kanistre sarina. Carrie ne može prići Bibiju a da je on ne zamijeti i pusti plin, to će morati učiniti Kasim. On pokuša uvjeriti Bibija da odustane, ali Bibi odbije i Carrie je prisiljena umiješati se u zadnji tren.
Allisonina laž o mjestu napada je otkrivena i ona se daje u bijeg. Saul pokušava od Krupina saznati gdje bi mogla biti uvjeravajući ga da nema drugog izbora nego da im kaže. Carrie se vraća u bolnicu da vidi Quinna i sazna da je imao obilato krvarenje u mozgu i vjerojatno će imati teška oštećenja.
Saul ponudi Carrie novo mjesto s potpunom autonomijom i kaže joj da može sama izabrati zadatak i tim. Psihički i fizički iscrpljena, Carrie sjeda kraj Quinnove bolesničke postelje i mora odlučiti hoće li započeti nov život ili se vratiti starom.

TRAJANJE: 58 min

Slike

DomovinaDomovinaDomovinaDomovinaDomovinaDomovinaDomovina

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.