SEZONA: 5

EPIZODA: 10 - New Normal

OPIS

I nakon dugotrajnog ispitivanja Allison ostaje pri izjavi da je vrbovala Krupina 12 godina ranije kao svog doušnika, a ne obratno. Krupin to potvrdi i prizna da je ruska tajna služba podmetnula bombu u avionu generala Jusefa, što oslobađa Saula od sumnje. Carrie i Saul uvjereni su u Allisoninu krivnju i postaju frustrirani kad Dar Adal ne želi donijeti konačni sud bez više dokaza. Dar predlaže da je vrate u Langley i to riješe diskretno jer kad bi se saznalo da je ruska špijunka postala šefica lokalnog CIA-inog ureda, to bi bio skandal od kojeg se možda nikad neće oporaviti. Ali Saul želi još jednom pokušati izvući priznanje od Allison.
Za to vrijeme Bibi Hamed objavi snimku o učinku bojnog otrova sarina i zatraži da Vijeće sigurnosti Ujedinjenih naroda službeno prizna Islamsku državu ili će on u sljedećih 24 sata kemijskim oružjem napasti neki veliki europski grad. Carrie i Astrid užasnuti su kad shvate da je žrtva na snimci Quinn. Dok Carrie i Astrid proučavaju video ne bi li otkrile gdje je snimljen, Dar Adal i Saul surađuju s njemačkom tajnom službom kako bi identificirali počinitelje do kraja roka.

Slike

DomovinaDomovinaDomovinaDomovinaDomovinaDomovinaDomovina

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.