SEZONA: 1

EPIZODA: 2

OPIS

Policijski odjel za narkotike mora prekinut lanac krijumčarenja. Prvo će otkriti skrivenu pošiljku heroina pomoću utreniranih pasa. Potom će osujetiti pokušaj čovjeka koji je sakrio kapsule s heroinom u trbuhu i istovremeno mu pokušati spasti život.

Slike

Osiguranje u zračnoj luci: KolumbijaOsiguranje u zračnoj luci: KolumbijaOsiguranje u zračnoj luci: KolumbijaOsiguranje u zračnoj luci: KolumbijaOsiguranje u zračnoj luci: KolumbijaOsiguranje u zračnoj luci: KolumbijaOsiguranje u zračnoj luci: KolumbijaOsiguranje u zračnoj luci: KolumbijaOsiguranje u zračnoj luci: KolumbijaOsiguranje u zračnoj luci: KolumbijaOsiguranje u zračnoj luci: KolumbijaOsiguranje u zračnoj luci: KolumbijaOsiguranje u zračnoj luci: KolumbijaOsiguranje u zračnoj luci: KolumbijaOsiguranje u zračnoj luci: KolumbijaOsiguranje u zračnoj luci: KolumbijaOsiguranje u zračnoj luci: KolumbijaOsiguranje u zračnoj luci: KolumbijaOsiguranje u zračnoj luci: KolumbijaOsiguranje u zračnoj luci: Kolumbija

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.