Ocjena korisnika: 8/10
(3 glasova)

SEZONA: 3

EPIZODA: 2 - My Brother's Keeper

OPIS

Farmer je nađen mrtav unutar prostora za krave na poljoprivrednom sajmu. Mještani misle da ga je stoka zgazila, ali dr. Blake nije uvjeren u to. Istražujući farmerovu smrt, Blake otkriva da je žrtva vlasnik farme koja je davno pripadala Jean i njezinom pokojnome mužu Christopheru. A da bi priča bila kompliciranija, u Ballarat dolazi novi načelnik u čijim planovima nema mjesta za Blakeov uobičajen način rada.
Uz to, Blake nailazi i na drugu zagonetku; niz neobičnih nelogičnosti u slučaju smrti njegove voljene majke prije gotovo 40 godina.
John Stanton (Doug Ashby)
Annie Stanford (Barbara Dempster)
DR BLAKE MYSTERIES 3
ep3.: THIS TIME AND THIS PLACE
U Noći Guya Fawkesa srčana socijalna radnica Emma Keneally dovede malu grupu aboridžinske djece iz sirotišta da uživaju u krijesu i vatrometu. Noć završi tragedijom: Emma je ubijena, a mladi Aboridžin Winston Cummings uhvaćen s pištoljem u ruci. Slučaj se čini jednostavan, ali Blake otkrije da je Winston nevin, a Emma je imala mnogo više neprijatelja nego što je itko slutio. U postaju se vraća narednik Bill Hobart i načelnik Munro dobije saveznika. Uskoro će njih dvojica početi obrađivati Charlieja koji će morati odlučiti je li odan uniformi ili Blakeu.

Slike

Misteriji dr. BlakeaMisteriji dr. BlakeaMisteriji dr. BlakeaMisteriji dr. BlakeaMisteriji dr. BlakeaMisteriji dr. BlakeaMisteriji dr. Blakea

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.