Ocjena korisnika: 8.1/10
(8 glasova)

SEZONA: 10

EPIZODA: 12

OPIS

Barbara ponovo pokreće slučaj kod socijalne službe za skrbništvo nad Džebrom, a kao glavni argument navodi ludilo, laž i razvrat koji vlada u njihovoj kući. Slučaj je dodijeljen socijalnoj radnici Azri. Faruk upoznaje Azru u San Remu i na Marijin nagovor joj se predstavlja kao holivudski producent i vlasnik skupih sportskih automobila. Azra je fascinirana Farukom te provodi noć s njim. Marija odlučuje organizirati večer stand up komedije. Iako je Damir zabranio Faruku da dovede Džebru, on je ipak sakriven ispod stepenica i prati nastup stand-up komičara, te upija svaku riječ. Socijalna radnica i Barbara dolaze u stan Fazlinovića. I dok Izet na svaki mogući način pokušava šarmirati Azru, u dnevnoj sobi zateknu Damira i Džurička kako plešu tango. Da bi katastrofa bila još veća, u tom trenutku dolazi i Faruk, a Džebra se nudi da iznese svoj stand-up monolog u kojem imitira nastup stand-up komičara kojeg je čuo protekle večeri, ali je likove prilagodio članovima svoje obitelji.

Slike

Lud, zbunjen, normalanLud, zbunjen, normalanLud, zbunjen, normalanLud, zbunjen, normalanLud, zbunjen, normalanLud, zbunjen, normalanLud, zbunjen, normalanLud, zbunjen, normalanLud, zbunjen, normalanLud, zbunjen, normalanLud, zbunjen, normalanLud, zbunjen, normalanLud, zbunjen, normalanLud, zbunjen, normalanLud, zbunjen, normalanLud, zbunjen, normalanLud, zbunjen, normalanLud, zbunjen, normalanLud, zbunjen, normalanLud, zbunjen, normalan

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.