SEZONA: 2

EPIZODA: 26 - WIND CHANGE

OPIS

Zapadni vjetar donese promjene u zraku. Raste seksualna napetost između Nicka i Tess. Tess je spremna za daljnji korak, no omete je Alexov helikopter koji nadlijeće Killarney i zaprašuje kemikalijama koje prijete organski uzgojenim usjevima. Tess i Nick pokušaju urazumiti Harryja, no on odbija odgoditi zaprašivanje dok se vjetar ne smiri. Tess i Nick su u dilemi. Mogli bi tužiti Harryja, ali to bi ih stajalo previše vremena i novca, a i ne bi spasilo žito pa se Tess sjeti da bi mogli posuditi helikopter. U međuvremenu Terry zatekne Jodi i Alberta u pivnici bez novca, pa ih pošalje kući.

Slike

McLeodove kćeri (4B)McLeodove kćeri (4B)McLeodove kćeri (4B)McLeodove kćeri (4B)McLeodove kćeri (4B)McLeodove kćeri (4B)McLeodove kćeri (4B)McLeodove kćeri (4B)McLeodove kćeri (4B)McLeodove kćeri (4B)McLeodove kćeri (4B)McLeodove kćeri 01McLeodove kćeri 02McLeodove kćeri 03McLeodove kćeri 04McLeodove kćeri 05

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.