SEZONA: 5

EPIZODA: 5 - Better Call Saul

OPIS

Nakon što je potvrdila savezništvo s Rusijom, Allison se sastaje s Krupinom radi razgovora o planovima i na mobitelu joj pokazuju sliku mrtve Carrie. Dar Adal saznaje da je bomba iz aviona generala Jusefa sličila na one koje rabi Izrael, što ga navodi da posumnja da su se Saul i Etai urotili da ubiju generala. Allison igra dvostruku igru i navodi Saula da posumnja u Etaija. U međuvremenu Numan razotkriva Rusa koji je ubio Katju i poziva hakere da se ujedine i okupe pred ruskim veleposlanstvom i zahtijevaju odgovore.
Quinnovo se stanje pogoršava, ali on tvrdoglavo odbija liječničku pomoć da ne bi otkrio Carrie pa je ona prisiljena zamoliti Jonasa za pomoć. Carrie stupi u vezu s Astrid koja uspije identificirati čovjeka koji je pokušao ubiti Quinna kao plaćenog ubojicu ruske tajne službe. Carrie zaključi da Rusija pokušava spriječiti otkrivanje preostalih CIA-inih dokumenata. Ali zašto? Nakon što je od Laure saznala da su Rusi u posjedu dokumenata, Carrie je shrvana, ali Laura je podsjeća da CIA još ima originalne dokumente pa Carrie zove jedinu osobu u agenciji kojoj može vjerovati.

TRAJANJE: 52 min

Slike

DomovinaDomovinaDomovinaDomovinaDomovinaDomovinaDomovina

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.