SEZONA: 1

EPIZODA: 34

OPIS

Susjeda Greta koja se žalila na buku ponovno dolazi u kafić i prigovara oko besmislica. Borna se povjerava Evi i priznaje joj da je ukrao džip Violetina bivšeg muža koji je, skupa s prijateljima, slupao. Branimira i dalje puca pubertet, a Stjepan se opet našao u situaciji u kojoj mora s klincima razgovarati o seksu. Branimir i Grga se pomire i baš kad pomisle da se sve konačno sredilo, Violeta otkriva što su napravili s autom. Franjo u kafić poziva gataru da mu kaže kakva mu je sudbina, a kada Fedor i Stjepan dođu, ona odluči i njima čitati iz dlana. Iako joj nitko ne vjeruje, već sljedeće jutro se počnu ispunjavati njezine riječi. Drugi dan gatara ponovno dolazi u kafić i kaže Fedoru da Grga nije njegov sin! Branimir provali u Nikolinin laptop i otkrije mail u kojem piše sve o Borni i Violeti, a koji sljedeći dan objave u školskim novinama.

Slike

HorvatoviHorvatovi 01Horvatovi 02Horvatovi 03Horvatovi 04Horvatovi 05Horvatovi 06Horvatovi 07Horvatovi 08Horvatovi 09Horvatovi 10Horvatovi 11Horvatovi 12Horvatovi 13Horvatovi 14Horvatovi 15Horvatovi 16Horvatovi 17

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.