poster

Maša i Medvjed

Masha i medved (2007)

RTL Kockica | subota | 08:10

Gdje gledati
Televizija uživo Strimovanje
img
img
Ocjena korisnika: 5.2/10
(5 glasova)

SEZONA: 2

EPIZODA: 23

OPIS

Popularna crtana serija prati avanture djevojčice Maše i njenog prijatelja Medvjeda. Njihova je veza metafora za djetetovu interakciju sa svijetom odraslih te način na koji odrasla osoba može pomoći djetetu pri ovom teškom zadatku.
Kultni crtani film pokazuje pustolovine simpatične djevojčice Maše i medvjeda, koji postanu prijatelji. Maša je hiperaktivna djevojčica dobrog srca, koja se izgubila u šumi, gdje je zalutala u medvjedovu kuću, koji se od tada brine o njoj. Zajedno dožive brojne komične zgode, u koje Maša upadne zbog svoje razigranosti i znatiželje.
Medvjed voli mir, red i organiziranost, što je u suprotnosti s Mašinim karakterom, što dovodi do tenzija i haosa, ali sve se uvijek dobro riješi, zahvaljujući medvjedovom zaštitničkom ponašanju prema Maši i njegovoj smirenosti i snalažljivosti. Ostali likovi su stanovnici šume: zec, jež, par vukova, vjeverica i medvjedica.
Crtani film ima sličnosti s istoimenom ruskom narodnom pričom, ali samo kroz početnu ideju, a kasnije se razlikuje od narodne priče.

Slike

Maša i MedvjedMaša i MedvjedMaša i MedvjedMaša i MedvjedMaša i MedvjedMaša i MedvjedMaša i Medvjed

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Operacija ŠAPA (2013)

    image
    „Operacija ŠAPA“ ima sedam heroja, psića koje vodi ljubitelj tehnologije, dječak Ryder. Zajedno pokazuju da nijedan posao nije prevelik, a nijedan psić premalen....
  • Pokemoni (1997)

    image
    Ten-year-old Ash aspires to be the greatest Pokémon (pocket monster) trainer in the world. To do this, he enlists the help of many friends, and his own Pokémon,...
  • Pustolovine braće Kratt (2010)

    image
    Kris i Martin Kratt su braća koja istražuju divljinu da bi naučili više o životinjama. Njihov cilj je da spase životinje koje su ugrožene od strane loših utjecaja...
  • Braća Koale (2003)

    image
    Follow the adventures of the Koala Brothers, Frank and Buster, living in the Australian outback whose mission in life is to help others.
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.