Ocjena korisnika: 10/10
(2 glasova)

SEZONA: 1

EPIZODA: 1 - The Driving Force

OPIS

U središtu radnje su čudovišni kamion Blaze i njegov mladi, ali pametni vozač A.J. Oni žive u svijetu u kojem su kamioni živa bića, a nazivaju se čudovišnim strojevima. Serija prati njihove dogodovštine u gradu Axleu, kroz koje uče različite pojmove iz područja prirodnih znanosti, informatike, inženjerstva i matematike, a koji im pomažu svladati sve prepreke. Tu su još automehaničarka Gabby koja može popraviti svaki kvar i njihovi prijatelji kamioni Stripes, Starla, Darington i Zeg. U svakoj epizodi pojavljuju se još i Crusher, prepredeni plavi kamion koji vara na utrkama i kojeg u stopu prati njegov šašavi pomagač, mali kamion Pickle.
Žar i njegov vozač, AJ, upoznaju svijet utrka čudovišnih strojeva. No, kada kamion zvan Krš pokuša pobijediti u utrci za prvaka varanjem, Žar će učiniti sve u svojoj moći kako bi pomogao prijateljima i prestigao Krša u utrci za prvo mjesto.

Slike

Žar i čudovišni strojeviŽar i čudovišni strojeviŽar i čudovišni strojeviŽar i čudovišni strojeviŽar i čudovišni strojeviŽar i čudovišni strojeviŽar i čudovišni strojevi

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.