SEZONA: 3

EPIZODA: 1

OPIS

U svijetu gdje su misao i vjera kontrolisani, jedan čovjek bori se kako bi oslobodio znanje… Tajna istorija zapanjujućeg života Leonarda Da Vincija otkriva portret mladog čovjeka opterećenog nadljudskim umom. On je jeretik koji se namjerio razotkriti laži vjere; pobunjenik koji želi zbaciti elitističko društvo; izvanbračni sin koji žudi za priznanjem svog oca...
Leonardo se zatiče usred oluje koja se spremala vijekovima, sukoba istine i laži, vjere i razuma, prošlosti i budućnosti. Njegove težnje protiv njega koriste onodobni protivnici - vabeći ga u igru zavođenja gdje ga najviše trebaju oni koji preziru njegov intelekt. Leonardo se bori protiv neprijatelja koji koriste povijest da bi potisnuli istinu. Heroj oboružan samo umom, Da Vinci se sam suprotstavlja tami u sebi, ali i tami oko sebe. Suočen s nesigurnom budućnošću, njegova potraga za znanjem gotovo ga uništava dok istražuje granice svog razuma. Da Vinci se okreće svom umu i pretvara u nezaustavljivu silu koja cijelu eru izvlači iz tame i gura prema svjetlu. Njegova priča postaje pogled u naš svijet i zove nas da se priključimo njegovoj borbi za slobodnu budućnost.

Slike

Da Vincijevi demoniDa Vincijevi demoniDa Vincijevi demoni

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.