Ocjena korisnika: 10/10
(4 glasova)

SEZONA: 1

EPIZODA: 1

OPIS

Ova kriminalistička serija producenata poznatih serija Downton Abbey i Broadchurch bavi se starim slučajem koji je ponovno otvoren nakon 39 godina. Četvero sumnjivaca skrivaju mračne tajne, a jedna sjajna detektivka mora ih otkriti.
Kad je u ruševnoj zgradi pronađeno tijelo mladog muškarca, detektivka Cassie Stuart - jedna od najpametnijih londonskih detektivki - odlazi istražiti slučaj sa svojim partnerom Sunilom Khanom. Jimmy Sullivan bio je beskućnik, ubijen je 1976. dok je u zgradi još bio hostel. Njegov dnevnik upućuje na četvero potencijalnih ubojica.
Pastor Robert Greaves odan je muž i otac, Sir Phillip Cross, ugledni poduzetnik, vladin je poslovni suradnik, Lizzie Wilton je žena srednjih godina koja sa svojim mužem Rayom radi sa siromašnom crnom djecom, a invalid Eric Slater skrbi se o svojoj ženi Claire koja je u ranom stadiju demencije. Svatko od njih nešto krije. Kako se njihove tajne počinju razotkrivati, njihovi bližnji zapitat će se što su oni još kadri učiniti.
Dok Cassie skida sve više slojeva prijevare, postaje joj jasno da ništa u vezi s ovim slučajem nije crno-bijelo. Poznajemo li ikada zaista ljude koji su nam najbliži? Kakve tajne skrivaju?
Tom Courtenay za ulogu Erica Slatera osvojio je 2016. BAFTA-u u kategoriji najboljeg sporednog glumca.
Detektivi Cassie Stuart i Sunny Khan kreću u istragu nakon što je ispod srušene kuće pronađen kostur. Kad pronađu ključeve auta, detektivi odluče doznati tko je žrtva i pronalaze dnevnik mladog čovjeka koji je nestao još 1976.
(Robert Greaves), Trevor Eve (Sir Phillip Cross), Ruth Sheen (Lizzie Wilton), Tom Courtenay (Eric Slater), Gemma Jones (Claire Slater)
Izvršni producenti: Sally Haynes, Laura Mackie, Chris Lang
Produkcija: A Mainstreet Pictures za ITV

Slike

NezaboravljeniNezaboravljeniNezaboravljeniNezaboravljeniNezaboravljeniNezaboravljeniNezaboravljeni

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Počivali u miru (2013)

    image
    Dramska serija "Počivali u miru", u produkciji Ring Multimedije s vrhunskom glumačkom i autorskom ekipom, počinje se prikazivati 4. siječnja na 1. programu...
  • Fojlov rat (2002)

    image
    U novoj sezoni izvrsne britanske serije Foyleov rat, priznatog pisca scenarija Anthonyja Horowitza (Ubojstva u Midsomeru, Poirot), sjajni Michael Kitchen ponovno...
  • Istražiteljica (2019)

    image
    Istražiteljica je serija sa glavnim ženskim likom, Jenny Cooper, koju igra Serinda Swan, o novoj mrtvozornici koja istražuje sumnjive smrti u Torontu. Nakon smrti...
  • Male laži (2017)

    image
    Reese Witherspoon, Nicole Kidman i Shailene Woodley glume u HBO-ovoj limitiranoj dramskoj seriji, crnohumornoj priči o trima majkama iz sjeverne Kalifornije čiji...
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.