SEZONA: 3

EPIZODA: 1 - New Captain

OPIS

Emitiramo novu, treću sezonu humoristične serije "Brooklyn 99", u čijem su središtu daroviti i ležerni detektiv Jake Peralta (Andy Samberg), njegovi ekscentrični kolege te njihov strogi zapovjednik kapetan Holt (Andre Braugher), koji žare i pale 99. postajom njujorške policije.
Seriju su osmislili Emmyjem nagrađeni scenaristi i producenti Dan Goor i Michael Schur. Godine 2014. "Brooklyn 99" osvojio je Zlatni globus u kategoriji najbolje humoristične ili glazbene televizijske serije, dok je Adam Samberg ovjenčan kipićem za najboljega glumca u humorističnoj ili glazbenoj televizijskoj seriji. Andre Braugher 2014. i 2015. bio je nominiran za Emmyja u kategoriji najboljega sporednoga glumca u humorističnoj seriji.
Holtov zamjenik, narednik Terry Jeffords (Terry Crews), ljudina je od čovjeka, otac blizanki, a uskoro će dobiti još jedno dijete. Dežurna čistunka u 99. postaji je detektivka Amy Santiago (Melissa Fumero), koja se jako sviđa Jakeu. Detektiv Charles Boyle (Joe Lo Truglio) dugo je čeznuo za opakom, seksi i jezivom detektivkom Rosom Diaz (Stephanie Beatriz), koja je poslije prohodala s Holtovim nećakom Marcusom (gostujući glumac Nick Cannon), ali sad s njom ima dobar prijateljski odnos. Igrom slučaja Boyle je postao polubrat sarkastičnoj tajnici Gini Linetti (Chelsea Peretti), nakon što su im se roditelji vjenčali. Detektivsku ekipu upotpunjuje dvojac Scully (Joel McKinnon Miller) i Hitchcock (Dirk Blocker), neproduktivni i smotani veterani koji se baš i ne trgaju od posla, ali zato kuhaju izvrsnu kavu. Od gostujućih glumaca valja izdvojiti Kyru Sedgwick, koja je utjelovila zamjenicu načelnika Madeline Wuntch, Holtovu dugogodišnju neprijateljicu.
Druga sezona završila je dvjema velikim promjenama: Holt je iz 99. postaje prešao u Odjel odnosa s javnosti, a sa sobom je poveo i Ginu. I dok ekipa s nestrpljenjem čeka novoga kapetana, golupčići Jake i Amy napokon su se poljubili.
Holt prelazi u Odjel odnosa s javnosti, a dolazak novoga kapetana (Bill Hader) izaziva kaos u 99. postaji, unatoč tomu što se Terry svim silama trudi da održi red. Za to vrijeme Jake i Amy moraju se suočiti s posljedicama svoga poljupca.

Slike

Brooklyn 99Brooklyn 99Brooklyn 99Brooklyn 99Brooklyn 99Brooklyn 99Brooklyn 99

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Kako sam upoznao vašu majku (2005)

    image
    Bez nekog posebnog povoda ostarjeli Ted Mosby (Josh Radnor) jednog je dana posjeo kćer i sina kako bi im potanko ispričao niz događaja koji su prethodili...
  • Dar Mar (2020)

    image
    Serija prati dogodovštine neobične šefice najmanje policijske postaje u državi – Božene – i njenih kolega policajaca, Branka i Željka, te umirovljenog policajca...
  • Dva i pol muškarca (2003)

    image
    Charlie (Charlie Sheen) i Alan Harper (Jon Cryer) su dva brata koji se, unatoč tome što su potpune suprotnosti, ipak na kraju dobro slažu. Malo je toga što im je...
  • Teorija velikog praska (2007)

    image
    Leonard (Johnny Galecki) i Sheldon (Jim Parsons) mogu vam ispričati sve što vas zanima o kvantnoj fizici, no rješavanje najjednostavnijih stvari iz svakodnevnog...
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.