SEZONA: 1

EPIZODA: 2

OPIS

Odvjetnik Percy Pollack nestao je prije tjedan dana. Njegova žena Clara kaže da je otišao na sastanak s poslovnim partnerom dr. Gilbertom Birkinsom, ali stanje njegovog tijela odaje da je umro prije samo 36 do 48 sati, što znači da se ne zna gdje je bio pet dana. Kad sudac Henry Scott umre od slične rane, Brackenreid odjednom prepozna trag bodeža, zaštitnog znaka Waltera Ayottea, sitnog gangstera kojeg su on, Pollack i Scott poslali na robiju. Prema izvještaju, Ayotte je umro u zatvoru, ali sad se čini da je izvještaj pogrešan, a Brackenreid se boji da je on sljedeći na Ayotteovoj listi za odstrel. Dok Brackenreid traži Ayottea, Pollackovo ubojstvo dobiva jeziv obrat i Murdoch shvaća da je pokušavao riješiti slagalicu bez svih dijelova. Gostujući glumci: Rick Roberts (dr. Gilbert Birkins), Sarah Orenstein (Clara Pollack), Allan Royal (načelnik Stockton)

Slike

Merdokove misterijeITV GlobalITV GlobalITV GlobalITV GlobalITV GlobalITV GlobalITV GlobalITV GlobalITV GlobalITV GlobalMerdokove misterije

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.