poster

Dobar, bolji, najbolji...britanski slastičar: Bread

The Great British Bake Off (2010)


Ocjena korisnika: 5.5/10
(2 glasova)

SEZONA: 6

EPIZODA: 3 - Bread

OPIS

Pred preostalih desetero natjecatelja je tjedan kruha. Započinju s autorskim izazovom u kojem moraju osmisliti i ispeći brzi kruh. Na raspolaganju imaju samo sat i pol vremena da pokažu svu svoju maštovitost i pripreme kruh neobična okusa. Bit će tu svega, od slatkih čokoladnih štruca pa sve do kruhova punjenih sirom manchego i pršutom. No svima je zajedničko jedno - gotovi kruhovi pravi su užitak za oči i nepce. Paul im zadaje novi zadatak u još jednom testu znanja i vještina: moraju ispeći bagete. Naoko jednostavna zadaća, pa ipak neki će se od natjecatelja slomiti pod pritiskom. U završnom izazovu slastičari moraju napraviti jestive 3D skulpture. Mary i Paul moraju pregledati i ocijeniti bicikl, zmiju, kitu cvijeća, lava pa čak i Kraljevski paviljon u Brightonu, sve napravljeno od kruha. Rezultati su impresivni i to u toj mjeri da je djelo jednog slastičara ostavilo Paula bez riječi - napravio je najbolju skulpturu od kruha koju je Paul ikada vidio.
Žiri: Mary Berry, Paul Hollywood
Produkcija: Love Productions za BBC
Odabrala: Mira Vočinkić

Slike

Dobar, bolji, najbolji...britanski slastičarDobar, bolji, najbolji...britanski slastičarDobar, bolji, najbolji...britanski slastičarDobar, bolji, najbolji...britanski slastičarDobar, bolji, najbolji...britanski slastičarDobar, bolji, najbolji...britanski slastičarDobar, bolji, najbolji...britanski slastičarDobar, bolji, najbolji...britanski slastičar

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.