SEZONA: 1

EPIZODA: 6 - Cornish Surf

OPIS

Henry i Sam u šupi u Cornwallu nalaze motocikle rađene po narudžbi, surferske bagije i predivne predmete svih vrsta. Hoće li ondje nešto zaraditi?

Slike

Spremljeno i zakopanoSpremljeno i zakopanoSpremljeno i zakopanoSpremljeno i zakopanoSpremljeno i zakopanoSpremljeno i zakopanoSpremljeno i zakopanoSpremljeno i zakopanoSpremljeno i zakopanoSpremljeno i zakopanoSpremljeno i zakopanoSpremljeno i zakopanoSpremljeno i zakopanoSpremljeno i zakopanoSpremljeno i zakopanoSpremljeno i zakopanoSpremljeno i zakopanoSpremljeno i zakopanoSpremljeno i zakopanoSpremljeno i zakopano

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Planet Croatia (2016)

    image
    Planet Croatia je emisija mozaičnog karaktera koja predstavlja turističku ponudu Republike Hrvatske. Osnovni cilj je što bolje promovirati običaje,...
  • Geo 360 (1999)

    image
  • Zalogaj Kine

    image
    Ovaj dokumentarni serijal na najlepši način predstavlja kinesku hranu.
  • Iskušenja divljine (2018)

    image
    Neki od najvećih spektakala prirode su životinje u pokretu. Na kopnu, u zraku i u moru, mnoge se životinje moraju seliti da bi preživjele.
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.