SEZONA: 1

EPIZODA: 22

OPIS

U ovoj epizodi serije "Ubojice između polova" Steve će na vlastitoj koži osjetiti koliko ubojita hladnoća može biti. Pritom otkriva kako životinje u zaleđenim dijelovima našeg planeta preživljavaju na temperaturama koji se spuštaju daleko ispod ništice. Odlazi u laboratorij u kojem proučavaju utjecaje ekstremno niskih temperatura. Nakon što ostane samo u donjem rublju, ulazi u hladnjaču i uranja u bazen pun ledene vode da bi vidio kako ovi ekstremni uvjeti utječu na njegovo tijelo. Kako Steve podnosi hladnoću u usporedbi s onima koji su se specijalizirali za život u hladnim uvjetima? Debelo krzno morskih vidri, desetak centimetara debeo sloj sala u morževa, sposobnost da se potpuno smrznu, a ipak prežive... To su samo neke od nevjerojatnih prilagodbi koje su životinje razvile kako bi preživjele ubojitu hladnoću.
Izvršni producent: Jonny Keeling
Produkcija: BBC

Slike

Ubojice između polovaUbojice između polovaUbojice između polovaUbojice između polovaUbojice između polovaUbojice između polovaUbojice između polovaUbojice između polovaUbojice između polovaUbojice između polovaUbojice između polovaUbojice između polovaUbojice između polovaUbojice između polovaUbojice između polova

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.