SEZONA: 12

EPIZODA: 2 - lifestyle emisija

OPIS

„Grand designs“ donosi pogled na neobične domove te istražuje kuće koje se grade na različitim lokacijama u Velikoj Britaniji, a svaka epizoda pokazat će koja dizajnerska rješenja najbolje funkcioniraju i zašto. Na početku epizode voditelj Kevin McCloud upoznaje klijente koji se upuštaju u projekt; s njima obilazi nekretninu i razgovara o planovima za gradnju da bismo potom vidjeli i kompjutersku vizualizaciju cijelog projekta. Nakon toga prati napredak, pregledava materijale i vodi brigu o tome hoće li sve biti završeno na vrijeme, a kad se usele stanari, McCloud opisuje cijeli proces gradnje. „Grand designs“ je britanska televizijska serija koju je producirala kuća Boundless i emitirala se na Channelu 4, a prikazuje gradnju neobičnih arhitektonskih projekata. Prvi je put prikazana u travnju 1999. godine, a u dvadeset serijala prikazano je više od 200 epizoda. Nekretnine prikazane u emisiji variraju u stilu i dizajnu, a jedino im je zajedničko što su sve neobične i ekstravagantne.

Slike

Grand DesignsGrand DesignsGrand DesignsGrand DesignsGrand DesignsGrand DesignsGrand DesignsGrand DesignsGrand DesignsGrand DesignsGrand DesignsGrand DesignsGrand DesignsGrand DesignsGrand DesignsGrand DesignsGrand DesignsGrand DesignsGrand DesignsGrand Designs

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.