Ocjena korisnika: 8.1/10
(7 glasova)

SEZONA: 9

EPIZODA: 19

OPIS

Bliži se godišnjica mature i Faruka je uhvatila sjeta. Svake godine, za razliku od svojih bivših drugova, se nema s čim pohvaliti. Međutim, ove godine je drugačije. Sada je redatelj, ima i Mariju, ali on želi zasjati u punom sjaju. Predstavlja se kao vlasnik stana od 250 m2 i vlasnik kafića San Remo. Čak pristaje i na to da troškovi proslave budu na njegov račun. U želji da ostavi što bolji utisak, odlučuje i iznajmiti odijelo.
Izet i Damir se utrkuju u dokazivanju da im je porodica važnija od žena, ali kada se pojave žene, shavaćaju da to baš i nije tako.

Slike

Lud, zbunjen, normalanLud, zbunjen, normalanLud, zbunjen, normalanLud, zbunjen, normalanLud, zbunjen, normalanLud, zbunjen, normalanLud, zbunjen, normalanLud, zbunjen, normalanLud, zbunjen, normalanLud, zbunjen, normalanLud, zbunjen, normalanLud, zbunjen, normalanLud, zbunjen, normalanLud, zbunjen, normalanLud, zbunjen, normalanLud, zbunjen, normalanLud, zbunjen, normalanLud, zbunjen, normalanLud, zbunjen, normalanLud, zbunjen, normalan

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.