Ocjena korisnika: 7.5/10
(8 glasova)

SEZONA: 9

EPIZODA: 15

OPIS

Marija bi išla u kino, a Faruku se baš i ne ide. Stoga, on izmišlja priču o prijatelju Marku iz Australije koji dolazi u Sarajevo na dva sata i to baš u vrijeme kada počinje film. Međutim, ni ne sluti da će slučajni prolaznik u San Remu iskoristiti tu njegovu izmišljotinu i čak uspjeti Mariji uzeti 2000 Eura. Damir sreće Ladu koja se vratila iz Amerike i među njima počinje romansa. Lada moli Damira da, radi poslovnog odnosa koji ona ima s njegovim ocem, njihova veza ostane u tajnosti. Kako se Damir danima ne trijezni, Marija i ostali Fazlinovići misle da je poludio i da halucinira te se on svim silama trudi da dokaže suprotno.

Slike

Lud, zbunjen, normalanLud, zbunjen, normalanLud, zbunjen, normalanLud, zbunjen, normalanLud, zbunjen, normalanLud, zbunjen, normalanLud, zbunjen, normalanLud, zbunjen, normalanLud, zbunjen, normalanLud, zbunjen, normalanLud, zbunjen, normalanLud, zbunjen, normalanLud, zbunjen, normalanLud, zbunjen, normalanLud, zbunjen, normalanLud, zbunjen, normalanLud, zbunjen, normalanLud, zbunjen, normalanLud, zbunjen, normalanLud, zbunjen, normalan

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.