SEZONA: 2

EPIZODA: 7

OPIS

Britanska dokumentarna serija koja prati rad sudskih službenika koji proučavaju spise Visokog suda diljem Engleske i Walesa u ime klijenata koji nisu uspjeli otplatiti dugove pa moraju dati svoju imovinu. Serija je počela s prikazivanjem u veljači 2014. godine, a prvi put otkriva kakav je osjećaj naći se u situaciji kad jednostavno ne možete vratiti ono što netko od vas potražuje. Kamere bilježe svakodnevnu gnjavažu s nasilnim sukobima, suznim dužnicima i notornim lažljivcima te pravim problematičnim slučajevima. Brojni dužnici imaju uistinu teške priče o tome kako su se našli u takvoj nezgodnoj situaciji, a nitko, naravno, ne želi da im se oduzme imovina. Rezultat ove dokumentarne serije jedinstven je uvid u jedan od najvećih problema s kojima se suočavaju oni koji si ne mogu priuštiti plaćanje računa.

Slike

Plati ili vratiPlati ili vratiPlati ili vratiPlati ili vratiPlati ili vratiPlati ili vratiPlati ili vratiPlati ili vrati

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.