SEZONA: 17

EPIZODA: 1 - The Dagger Club

OPIS

Ukradeni kriminalistički roman, magija među slavnima, pučki festival i predstavljanje novog engleskog pjenušca postaju pozadina za ubojstvo i kaos kad se Barnaby i Nelson vrate u prelijep, ali ubojit midsomerski krajolik u 17. sezoni popularne serije "Umorstva u Midsomeru".
Neil Dudgeon i Gwilym Lee glume višeg inspektora Johna Barnabyja i narednika Charlieja Nelsona. Pomaže im patologinja dr. Kate Wilding koju glumi Tamzin Malleson. U privatnom životu, Barnaby i njegova žena Sara (Fiona Dolman) moraju se snalaziti kao mladi roditelji malene Betty, a tu je i Barnabyjev voljeni ljubimac, pas Sykes.
Unatoč slikovitom krajoliku u Midsomeru je više od tristo ljudi prijevremeno umrlo. Među bizarnim i krvavim ubojitim instrumentima od početka serije su neispravni mikrofon iz kojeg trese struja, otrovna žaba, francuska giljotina, igla za šešir, bočice zimnice, toranj starih novina, vodoriga i police midsomerskog sira s plemenitom plijesni!
"Umorstva u Midsomeru" imaju sjajnu gledanost na ITV-u i jedan su od najboljih britanskih izvoznih programa. Veoma su popularna i na Facebooku, gdje službena stranica ima više od 150.000 pratitelja.
Godine 2014., "Umorstva u Midsomeru" postala su prva televizijska serija koja je dobila prestižnu nagradu Crime Thriller Award u kategoriji legendi. Nagrada, koju su ranije dobili vrhunski pisci krimića P. D. James, Lee Child, Colin Dexter i Agatha Christie, dodijeljena je dugotrajnoj seriji kao znak priznanja za doprinos kriminalističkom žanru.
Scenarij novih nastavaka "Umorstava u Midsomeru", prema romanima Caroline Graham, napisali su Chris Murray, Rachel Cuperman i Sally Griffiths, Paul Logue i Lisa Holdsworth, a redatelji Alex Pillai, Charles Palmer, Renny Rye i Nick Laughland. Producent je Phil Hunter, a izvršna producentica Jo Wright.
Seriju proizvodi Bentley Productions, član All3Media Groupa, za ITV.
Predstavljanje novootkrivenog romana pokojnog midsomerskog pisca kriminalističkih romana Georgea Summersbeeja na festival u Luxtonu dolazi u pitanje kad netko ukrade rukopis, a jednu ženu ubije rulet pod strujom. Može li mladi tata Barnaby raspetljati mrežu ljubomore i opsesije i otkriti ubojicu?

Slike

Umorstva u MidsomeruUmorstva u MidsomeruUmorstva u MidsomeruUmorstva u MidsomeruUmorstva u MidsomeruUmorstva u MidsomeruUmorstva u MidsomeruUmorstva u MidsomeruUmorstva u MidsomeruUmorstva u Midsomeru

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Dijagnoza ubojstvo (1993)

    image
    Dr. Mark Sloan (Dick Van Dyke) doktor je na odjelu interne medicine središnje bolnice u Los Angelesu, a također i specijalist u rješavanju ubojstava. U istragama...
  • Poirot (1989)

    image
    Zbirka priča proslavljene spisateljice Agathe Christie o jednako tako svjetski poznatom fiktivnom detektivu Herculeu Poirotu oživjela je u seriji...
  • Veličanstveni hotel (2011)

    image
    Godine 1905. Julio Olmedo, mladi čovek skromnog porjekla stiže u idilični Grand Hotel u blizini grada Cantaloa da poseti svoju sestru Cristinu koja je tu...
  • Murdochove misterije (2008)

    image
    Serija s radnjom smještenom u Toronto 1895. godine istražuje intrigantni svijet Williama Murdocha (Yannick Bisson, Sue Thomas F.B. Eye), naočitog mladog detektiva...
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.