EPIZODA: 2

OPIS

Naših novih četrnaestero kandidata je nabrusilo noževe, prisjetilo se omiljenih recepata i odabralo tajne sastojke i trikove kojima će osvojiti naklonost žirija i publike, a na vama je da odaberete favorita i pratite ga u neponovljivoj kulinarskoj pustolovini od ponedjeljka do četvrtka u 21 sat!
Nova voditeljica kulinarskog showa je Doris Pinčić Rogoznica, a uz Željku Klemenčić i Tomislava Špičeka u drugoj sezoni kandidate će educirati, kritizirati i ocjenjivati Tomislav Gretić.
Kandidati će kroz deset regija, među kojima su i Istra, Dalmacija, Sjeverna Hrvatska, Slavonija i Zagreb, morati pokazati umijeće kuhanja pod pritiskom! Ove sezone nema popuštanja, žiri je stroži, a kandidati neće unaprijed znati što će kuhati, nego će se na licu mjesta morati snaći u dnevnim zadacima i receptima. U ovoj sezoni kandidati također neće spravljati samo tradicionalnu hrvatsku hranu, nego i moderne verzije tradicionalnih recepata. Kako se niti u jednom trenu ne bi opustili, žiri je za njih pripremio i iznenadne dnevne izazove, a ocjenjivat će ih javno, ocjenama od jedan do deset. Najgore ocjenjeni iz prethodnog dana sljedeći će dan imati pravo pozvati Tomislava Gretića ili Tomislava Špičeka na jednominutno savjetovanje. Jednako kao i okus, bitna je i prezentacija jela, pa će se od sedmog tjedna ocjenjivati posebno kreativnost, a posebno tehnika. Zvuči strogo i zahtjevno? I nije kada se uzme u obzir bogata nagrada od 100 tisuća kuna i titula najboljeg amaterskog kuhara.
Četrnaestero hrabrih i odvažnih koji će se u drugoj sezoni boriti za titulu najboljeg kuhara amatera dolaze iz različitih dijelova Lijepe Naše. Najmlađa natjecateljica ima tek dvadeset godina, a u kuhinji se snalazi k`o velika, a najstarija natjecateljica je šezdesetogodišnja umirovljenica koja se, iako je u mirovini, ne namjerava smiriti. Različitih su zanimanja i životnih stilova, ali ih sve veže jedno, ono bitno - ljubav prema kuhanju i hrani.
Ana Hrelja (20) je magistrica znanosti o okolišu koja je jednom prilikom umjesto bijelog vina u obiteljski ručak stavila rakiju. Kuhanje je zavoljela uz mamu i baku, a prvo jelo koje joj je mama dopustila da napravi bile su čokoladne kocke. Najbolje hrvatsko jelo joj je buzara, a kulinarska 'uspješnica' joj je božićna 'vatrena' patka u marinadi od limuna, meda i chilija. Najveća joj je želja obrazovati se za profesionalnog kuhara.
Ivan Maljevac (22) dolazi iz Velike Gorice. Završio je hotelijersko-turistički menadžment, a hobiji su mu plivanje i ples salsa. Radio je kao kuhar u hotelu Panorama, a kulinarskom uspješnicom smatra svako jelo koje mu ne „eksplodira.
Zadranka Ivana Bobić (23) kuhati je naučila sama, a omiljeno domaće jelo joj je sarma. Prvi kolač je ispekla kada je stavila kuhati cimet u vodu kako bi kuća prestala mirisati po ribi. To ju je, kaže, natjeralo da ispeče svoju prvu pitu s jabukama. Najstresnija situacija u kojoj je morala kuhati bila je ona kada je pripremala ručak za svekrvu i svekra, a uz to što voli kuhati, bavi se i oslikavanjem dječjih soba, restauracijom namještaja, uređenjem interijera i fotografiranjem hrane.
Martina Maček (26) je magistrica edukacije geografije, antropologije i etnologije i dolazi iz malog mjesta Plavić u Hrvatskom zagorju. Uz to što voli kuhanje, omiljeno joj je i kazalište, pa svake godine priprema dramsku skupinu za nastup na lokalnim božićno-novogodišnjim događanjima.
Josip Oštrić (28) dolazi iz Zadra. Kulinarskih anegdota ima mnogo, a omiljena mu je ona u kojoj je malo mače zamijenio za provalnika. Naime, radio je sa sestrom palačinke kada je začuo da netko lupa po vratima. Kako nije vidio nikoga, pomislio je da netko provaljuje pa je uzeo tavu s vrućim uljem da ga izlije na proval ...

Slike

Tri, dva, jedan - kuhajTri, dva, jedan - kuhajTri, dva, jedan - kuhajTri, dva, jedan - kuhajTri, dva, jedan, kuhaj! - Druga sezona 01Tri, dva, jedan, kuhaj! - Druga sezona 02Tri, dva, jedan, kuhaj! - Druga sezona 03Tri, dva, jedan, kuhaj! - Druga sezona 04Tri, dva, jedan, kuhaj! - Druga sezona 05Tri, dva, jedan, kuhaj! - Druga sezona 06Tri, dva, jedan, kuhaj! - Druga sezona 07Tri, dva, jedan, kuhaj! - Druga sezona 08Tri, dva, jedan, kuhaj! - Druga sezona 09Tri, dva, jedan, kuhaj! - Druga sezona 10Tri, dva, jedan, kuhaj! - Druga sezona 11Tri, dva, jedan, kuhaj! - Druga sezona 12Tri, dva, jedan, kuhaj! - Druga sezona 13Tri, dva, jedan, kuhaj! - Druga sezona 14Tri, dva, jedan, kuhaj! - Druga sezona 15Tri, dva, jedan, kuhaj! - Druga sezona 16

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Moj život s 270 kg (2012)

    image
    Ovi ljudi shvatili su da im pretilost predstavlja veliki zdravstveni problem i sad će probati napraviti sve kako bi skinuli stotinjak kilograma. Pratimo ih od...
  • Brak na prvu (Australija) (2015)

    image
    Originalno nastao u Danskoj, gdje se prva sezona prikazivala 2014. godine nakon čega je show postigao velik uspjeh diljem svijeta i postao jedan od najgledanijih...
  • Dr. Jeff: Veterinar sa Stjenjaka (2015)

    image
    U veterinarskoj ambulanti u Denveru ne postoji pojma "redovni dan". Za više od 80 000 klijenata i njihovih ljubimaca, veterinar dr Jeff Young i njegov tim...
  • Spojevi: Bez cenzure (2019)

    image
    U svakoj će epizodi komičari gledati parove na spojevima i otvoreno komentirati nevjerojatne situacije umjesto vas. To je sve ono što vi i vaši prijatelji vičete...
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.