SEZONA: 1

EPIZODA: 17 - Pop-Up Pond Pet

OPIS

Junaci naše nove animirane serije za djecu su živahni sedmogodišnji dječak Žak i negov najbolji prijatelj znatiželjni plavi patak Kvak.
Žak i Kvak žive u slikovnici - u uzbudljivom svijetu u kojem je sve moguće! Svaka nova stranica i svaka nova slika pune su fantastičnih iznenađenja. Događaju se neočekivane i uzbudljive stvari! Čim Žak i Kvak izađu u svoj vrt, počinju pustolovine! Pred njima se otvaraju novi svjetovi i oni kreću na zanimljiva putovanja...
Žak i Kvak imaju prijateljicu Kiru, djevojčicu bujne kovrčave kose, koja s malo ljepila i papira može popraviti sve, a pustolovine s njima dijele i dvije vjeverice, simpatični jež i žabac.
Serija je izraelsko-britansko-južnokorejska koprodukcija. Sinkronizirana je na hrvatski, a likovima su glasove posudili: Sanja Hrenar, Ranko Zidarić, Doris Pinčić Rogoznica, Dunja Sepčić, Jadranka Krajina, Tonka Botica i Karla Gale.

Slike

Zack and QuackZack and QuackZack and QuackZack and QuackZack and QuackZack and QuackZack and QuackZack and Quack

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.