poster

Ples po rubu

DANCING ON THE EDGE (2013)


Gdje gledati
Televizija uživo Strimovanje
img
img

SEZONA: 1

EPIZODA: 3

OPIS

Lady Cremone priređuje na svom imanju novogodišnju zabavu. Svi su zatečeni kada se na zabavi pojavi Julian koji svima govori kako se upravo vratio iz Francuske gdje je istraživao nove poslovne mogućnosti. Društvo odlazi u selo kako bi svi preko zvučnika mogli čuti novogodišnje odbrojavanje. Atmosfera je vesela i romantična. Louis povjerava Sari da je u noći kad je Jessie napadnuta vidio Juliana u hotelu.
Stanley se osvećuje nacistima tako što potajno uvodi Louisa da svira na zabavi njemačke ambasade. Psina je bila briljantna, ali tragedija Louisov smijeh brzo pretvara u suze. Jessie umire u bolnici.
Bend svira na Jessienom sprovodu, nakon čega Masterson priređuje bdijenje. Dok su Louis i Sarah u spavaćoj sobi, upada policija i odvodi Louisa u postaju. Nakon bjesomučnog ispitivanja Louis je zbunjen i ne zna više ni sam što je vidio one noći kad je Jessie napadnuta.
Bend svira u Imperialu na zabavi za masone, a tijekom večeri Louis otkriva da je jedan od njih dao Julianu alibi. Louis se osjeća nemoćnim pred elitnim udruženjem s kojim se sprema sukobiti.
Posredovanjem lady Cremone, Masterson uspijeva kupiti časopis Music Express i postavlja Stanleyja na dužnost glavnog urednika, a Sari nudi posao fotografkinje.
Louis uviđa da bi svakog časa mogao biti osumnjičen za ubojstvo...

Slike

Ples po rubuPles po rubu 01Ples po rubu 02Ples po rubu 03Ples po rubu 04Ples po rubu 05Ples po rubu 06

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Momci s Madisona (2007)

    image
    Radnje smještene 1960-ih u New Yorku, „Momci s Madisona“ istražuju glamurozno i egoistično zlatno doba oglašavanja, gdje svatko nešto prodaje i ništa nije onako...
  • Greys Anatomy (2005)

    image
    'Uvod' je drugi najgledaniji program u Americi, odmah iza ovogodišnjeg Superbowla koji je bio najgledanije finale američkog nogometa posljednjeg desetljeća....
  • In all Friendliness (1998)

    image
    This show is focused on a fictional clinic in Leipzig called 'Sachsenklinik' as well as its staff and patients.
  • Der Staatsanwalt (2005)

    image
    Cases and complicated lives of a public prosecutor and a police unit, a member of whom is the prosecutor's son, who work in Wiesbaden.
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.