SEZONA: 1

EPIZODA: 10 - LOVE THY NEIGHBOR

OPIS

Christina Hendricks ("Momci s Madisona") ostvaruje gostujuću ulogu sa svojim suprugom u stvarnom životu i redovitim glumcem serije "Tijelo je dokaz" Geoffreyjem Arendom. Hendricks portretira Karen Archer, identičnu Jessicinu blizanku prelijepoga tijela, čija misteriozna smrt zbunjuje Ethana i Curtisa. Kako se produbljuje Ethanov interes za taj slučaj, tako Curtis počne propitkivati Ethanove motive. U međuvremenu Megan se suočava sa starim demonima kad posjeti bivšega šefa u bolnici u kojoj je nekoć radila. Pacijent je umro nakon nedavne operacije. Je li to bilo ubojstvo ili nesavjesno postupanje? Megan počinje sumnjati na žrtvina liječnika (Marc Blucas, "Buffy ubojica vampira"), no čim Megan počne dizati prašinu, bolnica prestane surađivati.

Slike

Tijelo je dokazTijelo je dokazTijelo je dokazTijelo je dokazTijelo je dokazTijelo je dokazTijelo je dokazTijelo je dokaz

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.