SEZONA: 7

EPIZODA: 1

OPIS

Naša ekipa školaraca obavještajaca vraća se s tajnim misijama. Ovu trojku vežu osjećaj dužnosti, nevjerojatne vještine i lijepo prijateljstvo. Premda naši agenti imaju različite osobnosti i krase ih različite vještine, ipak imaju nešto zajedničko, a to je dužnost da obrane Veliku Britaniju od najgorih svjetskih zlikovaca. A KORPS je njihov najveći prijatelj. Na čelu ove skupine opakih agenata je Mozak koji im zapovijeda preko nemilosrdne Ministrice Zločina. U ovoj sezoni upoznajemo Keri, brbljavu zaljubljenicu u modu, koja će zahvaljujući svojim vještinama postati nova članica ekipe školaraca obavještajaca. No Keri je povezana i s KORPS-om koji će biti još odlučniji i opasniji u borbi za prevlast u svijetu. A ovaj put rat će se voditi u srcu MI9.

Slike

Školarci obavještajciŠkolarci obavještajciŠkolarci obavještajciŠkolarci obavještajciŠkolarci obavještajciŠkolarci obavještajciŠkolarci obavještajciŠkolarci obavještajci

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.