Ocjena korisnika: 10/10
(3 glasova)

SEZONA: 7

EPIZODA: 24

OPIS

Izet, Faruk, Damir i Džebra sjede za stolom i prepričavaju svoje probleme. Svaki je vidno iznerviran. Faruk, problemima s kadrom u produkciji Akord, Damir, suludim zahtjevima pacijenta, a Izet jer nije mogao unovčiti aviokarte za Švedsku koje mu je poslao brat Ismet, te sva trojica odlaze u Švedsku. Na dnevniku je objavljena vijest da se srušio avion za Švedsku, koji je poletio sa Sarajevskog aerodroma.

Slike

Lud, zbunjen, normalanLud, zbunjen, normalanLud, zbunjen, normalanLud, zbunjen, normalanLud, zbunjen, normalanLud, zbunjen, normalanLud, zbunjen, normalanLud, zbunjen, normalanLud, zbunjen, normalanLud, zbunjen, normalanLud, zbunjen, normalanLud, zbunjen, normalanLud, zbunjen, normalanLud, zbunjen, normalanLud, zbunjen, normalanLud, zbunjen, normalanLud, zbunjen, normalanLud, zbunjen, normalanLud, zbunjen, normalanLud, zbunjen, normalan

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.