SEZONA: 2

EPIZODA: 7 - I AIN'T BROKE, BUT I'M BADLY BENT

OPIS

Dok je Linette na odvikavanju od ovisnosti o analgeticima, a Kyle je u zatvoru zbog napada na drugog zatvorenika, Riley mora u salonu riješiti probleme sa strujom. Iako je očekivala da će u zamjenu za popravak pružiti uslugu masaže, začudi se kada električar od nje zatraži tisuće dolara unaprijed. Da bi stvar bila gora, kada Travisovo varanje na školskom testu iz pravopisa pokaže da ima poteškoća u učenju, Riley se suočava s još jednim velikim izdatkom kako bi mu osigurala odgovarajuću pomoć. U međuvremenu, Lacey zamoli Riley da joj pomogne organizirati zabavu darivanja djeteta za Daleovu dominantnu sestru Earlene.
Dok se Riley bori s nakupljenim računima kod kuće i na poslu, novi klijent koji je ujedno i bogati investicijski bankar, Dylan Monahan, želi se naći s njom izvan salona. Zbog stroge poslovne politike koja joj brani da izlazi s klijentima, Dylan joj ponudi 50.000 dolara da s njim provede jednu noć prije nego što na šest mjeseci poslovno otputuje u Singapur. Nakon što je pitala Georgiu za savjet, Riley odbija njegovu ponudu zbog odanosti prema Kyleu. Međutim, nakon računa za električara i sve većih troškova Travisovih tretmana, Riley dolazi u hotelsku sobu gdje je čeka Dylan. Na zabavi za darivanje djeteta Lacey daje sve od sebe da udovolji Earleneinim prohtjevima i onima njezinih prijatelja. Ali kad se Riley ne pojavi nakon što je obećala da hoće, Lacey izgubi kontrolu i zasluženo izgrdi Earlene za sve godine njezina lošeg ponašanja prema Daleu.
Kad je čula sve o Dylanovoj teškoj rastavi, Riley se smekša i shvaća da mu može pomoći pa skine haljinu i legne u krevet, ne znajući da je Kyle pokušava dobiti na mobitel. No kad je uspije dobiti, Riley izlazi iz hotelske kupaonice nakon poziva i vidi da je Dylan otišao i ostavio joj 50.000 dolara kako je i obećao. Kad se sjeti da je trebala biti na darivanju djeteta, Riley brzo odlazi onamo i zatječe ljutitu Lacey koja se osjeća izdanom. No kad se Riley zaputi kući k svojoj djeci, Lacey dolazi kako bi se pomirile. Nakon što je Dylanovim novcem platila račune, Riley saznaje da se Kyle nagodio s tužiteljem i da ubrzo dolazi kući.

Slike

Dvostruki životDvostruki životDvostruki životDvostruki životDvostruki životDvostruki životDvostruki život

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.