SEZONA: 18

EPIZODA: 5

OPIS

"Cobra 11" serijski je format s najdužim stažem na RTL Televiziji! Hrvatski gledatelji još od 2004. godine prate sve o poslovnim i privatnim uspjesima i nedaćama najpoznatije njemačke policijske jedinice koju predvodi Semir Gerkhan, a od ponedjeljka 17. veljače od 16:45 sati imat će priliku uživati u novim, dosad neviđenim epizodama 18. sezone!
Najuspješniji njemački akcijski serijal „Cobra 11 - policajci s autoputa″ tijekom osamnaest uspješnih godina postala je svojevrsni brend, a njezini protagonisti jedni od najpoznatijih televizijskih policajaca u Njemačkoj i šire. Nove epizode serije koja je osvojila nekoliko nagrada, među kojima je i cijenjena „Taurus World Stunt, nagrada koju „Cobra 11 osvaja skoro svake godine, oduševit će gledatelje inovativnim idejama, uzbudljivim pričama te mnoštvom automobilskih i vatrenih vratolomija koje garantiraju televizijsku zabavu.
Posljednja, 18. sezona, koja se nedavno emitirala u Njemačkoj, bit će dramatična, emotivna i puna iznenađenja. Među žive će se vratiti jedno dobro poznato lice, Andre Fux (Mark Keller), koji će svojim povratkom uzburkati prijateljstvo partnera i prijatelja Semira Gerkhana (Erdogan Atalay) i Bena Jagera (Tom Beck). Svi su bili uvjereni da je Andre preminuo na zadatku, a Semir se dugo oporavljao od njegove smrti. Osim iznenadnog 'uskrsnuća' bivšeg partnera, Semira će šokirati i saznanje da ga supruga vara, kao i da Ben to već duže vrijeme zna. Pobjeći će od brojnih pitanja rješavajući nestanak poznatog arhitekta i riskirajući svoj život pred tajanstvenim otmičarima.
Gdje je Andre bio posljednjih 14 godina i zašto se baš sad vratio u 'Cobru 11', gledatelji će doznati već u ponedjeljak 17. veljače u 16:45 sati na RTL Televiziji!

Slike

Cobra 11Cobra 11Cobra 11Cobra 11Cobra 11Cobra 11Cobra 11Cobra 11

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.