SEZONA: 1

EPIZODA: 51

OPIS

Redžep prijeti pištoljem Šadije, ali nju i Narin spašava tajanstvena osoba koja je pratila Redžepa. Šadije konačno može krenuti u novi život. Džan se suočava sa Sermetom koji mu govori da ne zna ništa o poruci poslanoj Deniz. Džan mu ne vjeruje i posvađa se s Deniz. Šta će učiniti Sermet kad dozna da je Ali s njegovog mobitela poruku poslao Deniz? Hoće li se Ali uspjeti opravdati za to što je učinio? Irmak više nije potreban Sinan. Kakvo je iznenađenje čeka nakon što prekine s njim? Koja je Narinina uloga u tom iznenađenju? Atif proživljava veliki šok nakon što ode u svoju vikendicu na planini. Šta će poduzeti kad sazna da su Sermet i Firat bili u vikendici i preturali po dokumentima?

Slike

MilostMilostMilostMilost 02Milost 03Milost 04Milost 05Milost 06Milost 07Milost 08Milost 09Milost 12Milost 13Milost 14Milost 15Milost 16

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.